Veerhuis | 22 okt. – Bouwprogramma Hemel op Aarde
23656
post-template-default,single,single-post,postid-23656,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

22 okt. – Bouwprogramma Hemel op Aarde

Dat willen we toch allemaal: de Hemel op Aarde. Woont iedereen daarbij dan in een kasteel of is het gewoon iets in jezelf en gaat het over je gelukkig voelen? Kunnen we in de politiek overstappen van belangenverstrengeling naar verlangenverstrengeling en wordt een verdienmodel bij een bedrijf een dienmodel?

Stel we gaan daaraan bouwen; hoe ziet het bouwprogramma er dan uit?

Op een aantal zondagochtenden zal Henry Mentink steeds om 11 uur gesprekken inleiden met inspirerende voorbeelden waarin hij heeft ervaren dat de Hemel dichterbij is dan je denkt. Over hoe je conflicten, die vragen om deskundige hulp van advocaten, toch anders opgelost kunnen worden. Over hoe je dromen realiseert. Over het geluk van alle dag.

Net zoals Jan en Willem die bij de eerste proef opzet van zo’n gesprek waren op het Vuur Atelier van 21 maart jl.

Jan. De samenkomst in het Veerhuis speelt voortdurend door m’n hoofd en vooral: hart.  Ik nam een hele reeks mooie beelden en een flinke dosis extra, pure energie mee naar huis. En daar heeft ieders persoonlijke aanwezigheid zeker en vast een bijdrage aan geleverd. Dank daarvoor! De atmosfeer zindert van de beloftevolle ontwikkelingen. Die wil ik vanuit een positieve en constructieve binnenmodus op me af laten komen en ontvangen. Het concept van ‘liefdevol geven’ van Henry ervaar ik –nu al- als een volgende fase op het meester worden van m’n eigen emoties. Ik besef nu, dat die grondhouding het verschil kan maken.

Willem: vandaag ben ik begonnen met het sturen van liefde naar een aantal mensen die in mijn ogen een soep maken van mensenrechten en de opvang of beter het niet opvangen van vluchtelingen vanuit een compleet armoedebewustzijn. Voelde heel goed moet ik zeggen.

Data:
Dit is de 4de dag in deze serie.  De eerstvolgende bijeenkomsten is op 22 oktober van 11.00 tot 12.30 uur.
Thema deze keer is het eerste 3D bedrijfsplan ter wereld: de UNO-box met Bronplan.  Een plan opzet die uitgaat van denken vanuit eenheid en overvloed. Op 24 november is er een speciale middag over dit onderwerp; zie deze link.

Kosten
De Hemel kent geen geld; gratis dus. Voor de aardse geneugten vragen we een vrije gift.
Locatie
Het Veerhuis te Varik, Waalbandijk 8, 4064 CB
Aanmelden
‘Petrus’ aan de poort wil weten wie er komt; dus graag aanmelden via contact o.v.v. HoA (max. 10)