Van vóór Christus tot ná Crowdfunding

training veerhuis academie

Training

Van vóór Christus tot ná Crowdfunding

Even overleg? 0344-605641

Prijs: nader te bepalen en overeen te komen (richtprijs: € 1800,–)
Duur: 10 x een dag per maand van 10.00 uur tot 17.00 uur van februari t/m november 2021
Start: donderdag 4 februari 2021
Aantal: 12 deelnemers

Klein budget? Vraag naar de mogelijkheden.

Reviews  |  > Inschrijven

Hoe is je relatie met geld?

Geld, wat is dat eigenlijk? En wat is je relatie met geld? Vind je geld een zegen of een vloek? Beleef je geld als de wortel van al het kwaad? Of juist de brenger van voorspoed en geluk? Iedereen heeft meer en minder mooie ervaringen met geld. Omdat je er te weinig van hebt, denk je. Of juist te veel. Kan dat?

Met de cursus Van vóór Christus tot na Crowdfunding:

  • onderzoek je je relatie met geld, iets om bang voor te zijn? of iets om lief te hebben?
  • ontwikkel je inzicht in wat geld eigenlijk is en hoe je door zelf een gezonde verhouding tot geld te vinden, jouw specifieke bijdrage levert aan het gezond maken van het wereldwijde geldsysteem, simpel door te doen waar je goed in bent,
  • krijg je overzicht van de geschiedenis van het geld in relatie tot de bewustzijnsontwikkeling van de mens.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma bestaat uit tien dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Enerzijds doen we binnenwerk: wat is je je persoonlijke verhouding tot geld – zo binnen? Anderzijds buitenwerk: hoe is het huidige geldsysteem ontstaan? Zijn er tijdperken geweest waarin het geldsysteem gezond functioneerde? Kunnen we ervan leren? Zo buiten dus.

Ergens tijdens de derde of vierde bijeenkomst komt het zo binnen/zo buiten met betrekking tot geld samen. Vanaf dat moment kijk je hoe jij als individu én deel van de samenleving gezondmakend kunt denken en handelen met betrekking tot het huidige wereldwijde geldsysteem. Hoe? Door jezelf te zijn, niet meer en niet minder.

Tussen de bijeenkomsten door doe je oefeningen thuis en/of op je werk die inzicht geven in je relatie met geld. Een onderdeel van het programma is ook dat je gezamenlijk met de hele groep tot een plan komt hoe je de gehele cursus financiert.

Is deze cursus geschikt voor mij?

Van vóór Christus tot na Crowdfunding is voor iedereen, rijk en arm, die zijn/haar relatie met geld wil verbeteren en op een gezonde manier met geld wil leren omgaan. Vooral mensen die als zelfstandige professional werken, biedt deze cursus zelfvertrouwen en een goede innerlijke basis om de juiste prijs te vragen voor je product of dienst. Tijdens de cursus werken we aan de transformatie van angst naar liefde. Van werken om geld te verdienen naar geld laten stromen door te doen wat je wilt. Van aanpassen om te overleven naar leven vanuit liefde voor het leven. Voorkennis, op wat voor vlak dan ook, is niet nodig, uitgangspunt ben jij zoals jij hier en nu bent. Wel moet je bereid zijn naar jezelf met betrekking tot geld kijken.

data

De cursus start op donderdag 4 februari 2021. De eerste bijeenkomst is tevens een oriëntatiedag voor mensen die (nog) twijfelen. Na de eerste bijeenkomst besluit je definitief om mee te doen.

Dit zijn alle data van de cursus van vóór Christus tot ná Crowdfunding:

  • De donderdagen 4 februari, 4 maart, 1 en 29 april, 27 mei, 24 juni, 2 en 30 september, 28 oktober en 25 november 2021.
  • Tussen de bijeenkomsten door vinden in overleg online bijeenkomsten plaats.

investering

Wat is een juiste prijs voor de cursus Van vóór Christus tot ná Crowdfunding? Tijdens de eerste bijeenkomsten bepalen de deelnemers die gezamenlijk zelf. Hoe? Op grond van de eerste inzichten in hoe een prijs überhaupt opgebouwd kan zijn. In de vervolgblokken besluiten de deelnemers in goed onderling overleg wat en hoe ze de cursus willen betalen. Onderdeel van de cursus is dus het gezamenlijke proces om tot inzicht te komen in een juiste prijs voor de cursus en hoe die betaald kan worden.

Betalen in termijnen is mogelijk. Ook is het mogelijk om achteraf wat extra’s te geven. De kosten mogen geen reden zijn om niet mee te doen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en koffie/thee en lekkers. Een lunch kun je zelf meenemen of (tegen betaling) gebruiken in het Veerhuis.

Eerste cursusdag

Ben je geïnteresseerd maar weet je nog niet zeker of je mee wilt doen, kom dan naar de eerste bijeenkomst op donderdag 4 februari 2021 van 10.00 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur). Erna besluit je of je definitief mee doet. Lunch zelf meenemen of gebruiken (tegen betaling) in het Veerhuis.

Wie is je docent?

Door me te verdiepen in geld leer ik mezelf steeds beter kennen: wie ik ben, wat ik wil, wat ik kan. Meer en meer handel ik vanuit liefde voor de dingen die ik doe. Geld is als het ware een sluier, erachter zitten allerlei angsten. Het transformeren van angst in liefde is het ontsluieren van het geld. Omgekeerd geldt ook: het ontsluieren van geld is het transformeren van angst in liefde. Dat is eigenlijk het enige wat ik nog doe. En het begeleiden van anderen om te transformeren. En daarmee transformeer je ook de economie. Want iedereen is een Economy Transformers.

Reviews

Aan de cursus meedoen heeft me vertrouwen en ontspanning gebracht. Door de geschiedenis van het het geldsysteem te leren kennen én de verwarring te zien die daardoor ontstaan is, bij mij, maar natuurlijk ook in het algemeen, want we lijden er allemaal aan en onder. Tijd om daar uit te breken en niet meer klein te zijn in het systeem maar mijn eigen creatieve grootsheid te zien en te leven. Jac was een kundig stuurman op de woelige baren die wij als groep bevoeren tijdens de cursus.

De uitgebreide kennis van Jac over de reden van het ontstaan van geld, zijn goede uitleg hiervan en welke invloed dit heeft in de huidige maatschappij en welke invloed dit heeft in het persoonlijke leven van veel mensen heeft bij mij ervoor gezorgd voor een meer ontspannen omgang met geld en meer vertrouwen in het doen van werk en het ontvangen van de juiste beloning.

“Ik volgde de cursus Van vóór Christus tot na Crowdfunding bij Jac. Hij weet zoveel over het ontstaan van geld en het huidige geldsysteem binnen de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn en de samenlevingsvormen van het vroege Egypte tot nu en hier. Geld was voor mij eigenlijk vaak gekoppeld aan emotie: bang, boos, voorzichtig, ‘over-de-kop-het-kan-me-niks-schelen’. Te begrijpen hoe het zover is gekomen, haalt geld uit de emotie, dat is prettig. Kijkend naar het economisch systeem van nu, begrijp ik dat boos worden en me afkeren niks oplevert: aansluiten en van daaruit bijdragen aan verandering des te meer. Grote persoonlijk les voor mij is te gaan staan voor wat ik maak en wie ik ben en van daaruit te geven, dan gaat het vanzelf bewegen. En echt waar; het gebeurt.”

Inschrijven

Van vóór Christus tot ná Crowdfunding

Leuk dat je je wilt inschrijven! Direct na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Met je inschrijving ga je accoord met het privacybeleid van het Veerhuis

Formulier is even weg . . . .

Veerhuis

Doe- en kennishuis voor een nieuwe economie en samenleving