Laden Evenementen

« Alle evenementen

Een kijkdoorbraak voor de Aarde

22 april 2021 @ 19:30 - 21:00

OP 22 APRIL DE DAG VAN DE AARDE.

Webinar: “Een kijkdoorbraak voor de Aarde”

person holding camera lens

Henry Mentink presenteert in deze webinar een nieuwe kijk op de economie en samenleving. Over de Aarde en de kunst van het kijken. Hoe we samenleven? Hoe we de economie organiseren?
Een nieuwe “Waardevenster” zal het licht doen zien. Het is een opzet waarin geld, natuurwaarden, de mens en de liefde en nog meer, samen één zijn.

Wat zijn de hoofdelementen van dit één zijn?

  • De Balans en de Verlies & Winst rekening vormen de basis van elk bedrijf. Het houdt ook de focus op geld, hoe mooi je duurzaamheid doelstellingen ook zijn.  We presenteren het Waardevenster als vervanging daarvan.
  • Basisinkomen heeft positieve effecten voor burgers. Economisch gezien stimuleert het echter ook de aandeelhouders en beurswaarde van een bedrijf en maak het verschil arm/rijk alleen maar groter. Hoe is dat op te lossen?
  • Het eigendom van land en vastgoed en het kunnen verhandelen ervan maakt dat je alleen maar toegang krijgt hiertoe als je geld hebt. Het Veerhuis als case laat zien hoe we het anders kunnen inrichten en de aandacht kunt richten op kwaliteit van leven voor jezelf en de Aarde.
  • Zaken doen in liefde en vertrouwen met de in populariteit groeiende concepten van de UNO-box + Bronplan en het DeelGenootschap.

Al met al een kijkdoorbraak op meerdere aspecten. Niet alleen theorie. Veel praktische voorbeelden van hoe het anders kan.

Doe mee en meld je aan via deze link.
De webinar is een samenwerking van het Veerhuis en het Global Ecovillage Netwerk NL.

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:00

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641