Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Filosofie van de vrijheid van Rudolf Steiner – Aanmelden voor ZOOM kan nog

14 november 2020 @ 14:00 - 17:00

- vrijwillige bijdrage

“Vrijheid & Liefde”

Jac Hielema, die zich sinds 1989 verdiept in de Filosofie van de vrijheid en sinds 2014 cursussen en seminars Filosofie van de vrijheid verzorgt in binnen- en buitenland, komt naar het Veerhuis.

Voor mensen die willen kennismaken met Rudolf Steiner en zijn absolute hoofdwerk de Filosofie van de vrijheid en de relevantie van deze persoon en dit werk voor deze tijd.

Jac zal vertellen over de betekenis van de Filosofie van de Vrijheid in het leven (de biografie) van Rudolf Steiner en over de betekenis van Rudolf Steiner als mens, Filosoof, Antroposoof en vernieuwer van economie en samenleving in de geschiedenis.

Het eerste aan de hand van wat Rudolf Steiner zelf heeft gezegd of geschreven over zijn Filosofie van de vrijheid en het tweede door zijn werk te plaatsen in de tijd.

Rudolf Steiner over Filosofie van de vrijheid in een brief aan een vriendin: “Filosofie van de vrijheid is in elk deel een persoonlijke belevenis. Ik leer niet, ik vertel wat ik innerlijk doorleeft heb. Ik vertel het zo, zoals ik het heb geleefd. Alles in dit boek is persoonlijk bedoeld. Ook de vorm van de gedachten…”

Rudolf Steiner over de betekenis van Filosofie van de vrijheid voor vernieuwing van economie en samenleving: “Vertrouwen is het ene gouden woord dat in de toekomst het sociale leven vormen moet, liefde voor dat wat je te doen hebt, is het andere gouden woord.”

KOSTEN: een vrij gift.

Meld je hieronder aan. I.v.m. de regels is er plaats voor 10 mensen. Deze zaterdag is volgeboekt

Vanwege de belangstelling is de herhaling hiervan op zondag 15 november. Meld je aldaar aan.

Gegevens

Datum:
14 november 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Organisator

Jac Hielema

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
14 november 2020
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Organisator

Jac Hielema

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641