Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hoe maken we een economie betekenisvol?

9 januari 2019 @ 19:30 - 22:30

- €25

Zoek je een betekenisvolle rol in de economie? Dan vind je die in het Veerhuis, tijdens de workshop ‘Betekenisvolle missie’ op 9 januari 2019. In deze workshop krijg je scherper op het netvlies hoe jij met jouw werk van betekenis kunt zijn.  

Een rol van betekenis

Wat is het hoger doel van mijn werk? Hoe geeft dat uiting aan wie ik in wezen ben? En hoe vertel ik dat aan anderen? Steeds meer bedrijven en zelfstandigen stellen zich deze aloude zingevingsvragen. Maar hoe kom je tot het antwoord voor een betekenisvolle economie?

Workshopleiders Ron Kuijsters en Gerard de Winter hebben er zelf ook mee geworsteld en doen dat bij tijd en wijle nog steeds. Vanuit die ervaring en met hun achtergrond als marketeer en coaches helpen ze anderen om de kern van hun betekenisvolle bijdrage als ondernemer of werknemer helder te krijgen. En dat gaan ze ook in deze workshop doen.

Een economie van betekenis

Helderheid over jouw rol van betekenis in de economie wordt steeds belangrijker. In de eerste plaats omdat je daardoor meer voldoening haalt uit je werk. Daarnaast helpt deze helderheid je om jezelf in jouw markt te profileren. En er is een maatschappelijke behoefte: de problematiek in onze samenleving vraagt om ondernemers en werknemers die echt van waarde willen en durven zijn voor de wereld.

In de workshop ‘Betekenisvolle missie’ ga je aan de slag om jouw betekenisvolle missie te formuleren. Je voegt je daarmee bij een wereldwijde beweging die een ‘economie van betekenis’ wil creëren. Ron en Gerard laten zich hierbij inspireren door Aaron Hurst (purpose economy), Simon Sinek (de ‘Gouden Cirkel’ en het ‘Waarom’) en – dichter bij huis – Kaj Morel (identiteitsmarketing) en Kees Klomp (betekenisvol ondernemen).

De gidsen voor deze avond

Ron Kuijsters van B-ron: marketeer, bedrijfskundige en essentiecoach
Gerard de Winter van Koncerna: marketeer, religiewetenschapper en coach voor levens- en loopbaanvragen.

 

Voor wie?

Zelfstandigen en andere ondernemers die met hun werk van betekenis willen zijn.

Meld je aan!

Wil je helderheid over de kern van jouw ondernemerschap en een waardepropositie die van betekenis is voor jouzelf, jouw klant én de samenleving?

Kom dan woensdagavond 9 januari naar het Veerhuis en meld je hier aan.

  • Prijs: € 25,00

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
9 januari 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€25
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
9 januari 2019
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€25
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641