Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

De I-Ching als jouw wijsheidsbron

9 maart 2021 @ 19:30 - 21:30

Speciaal voor jou: De grote wijsheidsbron van het verre oosten.

Eén wereld, één bewustzijn, op weg naar heelheid en balans!

Voor het werken met I Ching -the book of Changes- kun je je nauwelijks een betere plek voorstellen als het Veerhuis, dat -met zijn ruime uitzicht, gelegen aan de immer stromende Waal- voortdurend uitnodigt om in beweging te komen, je te ontwikkelen, jezelf en de wereld te veranderen.

En dat wordt herkend, want bij de afronding van het eerste I Ching-instap-programma waren er prachtige bloemen voor de Veerman Henry Mentink en de docenten Rinke Visser en Josien de Vries.

De groep van 13 deelnemers deed aan de hand van een persoonlijke vraag ervaring op met een geheel nieuwe manier van werken met de grote wijsheidsbron van het verre oosten.

Op basis van al deze ervaringen bieden we het I Ching-Instap-Programma graag opnieuw aan. Nu 1 dag langer vanwege een belangrijke extensie en des te meer geschikt voor iedereen die met wijsheid van het verre Oosten wil (leren) werken.

Met of zonder ervaring met I Ching, jong of al ouder….. iedereen zal ervaren: het Boek der Veranderingen stelt nooit teleur. Het verbind je met de grote samenhangen van het leven en voedt daardoor het vermogen om te functioneren vanuit datgene waar de wereld dringend behoefte aan heeft: Liefde en Vertrouwen.

Voor de meesten was de mogelijkheid van het raadplegen van het oude orakelboek wel bekend, maar als je dit daadwerkelijk gezamenlijk doèt in de stimulerende omgeving van 12 groepsgenoten, twee bevlogen docenten, (h)eerlijke verzorging en een prachtig landschap, dan vinden de biografische vragen dynamische antwoorden. Richtingwijzers die de vraagstellers inspireren, verrassen en bemoedigen.

“Het is heel bijzonder.

Ik ben nog nooit 4 weken lang, zo intensief met dezelfde vraag bezig geweest”

zei een verbaasde David.

Wegens succes geprolongeerd!

Zò werken met I Ching is een voorrecht, een kans en een mogelijkheid. Toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar hoe inspiratie uit het oude China, anno 2020 perspectief kan bieden, als het gaat om vraagstukken waarvoor de westerse lineaire logica niet toereikend is gebleken.

Wegens succes geprolongeerd! Het Veerhuis is blij met het I Ching-programma en de docenten en deelnemers met het Veerhuis.

In april en mei is er weer een mogelijkheid om een persoonlijk vraagstuk en daarmee jezelf, in beweging te brengen. Aanmelden kan direct via josien@3Consult.nl

En in geval u (de docenten van) het I Ching project eerst nader wil leren kennen: van harte uitgenodigd op 9 maart (19.30-21.30, inloop met koffie/thee vanaf 19.00).

Over Josien en Rinke

Josien de Vries (*55, Zeist) is opgeleid als Beroepskeuze adviseur en begon haar carrière als trainer Sociale Vaardigheden in het bedrijfsleven.

Rinke Visser (*39, Bozum, Friesland) studeerde Nederlands en was in de eerste helft van zijn werkend leven leerkracht en schoolleider in het Basis- en Voortgezet Onderwijs.

Sinds hun ontmoeting als collega’s aan de Vrije Hogeschool (1982) leven en werken zij samen; werden grondleggers van het Instituut voor Biografiek (1994, www.biografiek.nl) en pioniers in de Worldwide Biography Conference (WBC).

Praktische info

Data cursus: de vrijdagen 9, 16, 23, 30 april en 7 mei, van 10.00-17.00 uur.

Aanmelden voor I-Ching cursus

De Veerman, de docenten en twee deelnemers van de eerste groep introduceren het project. Opgeven voor deze informatieavond op 9 maart (gratis – vrije gift) is noodzakelijk hieronder aan te melden

 

Gegevens

Datum:
9 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
9 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641