Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Doorgaand Verkeer

16 november 2019 @ 09:30 - 17:00

- €211.75

Integratiedagen 2019/20 van de Veerhuis School 16 november 2019 en 14 maart 2020

DOORGAAND VERKEER

Wat gebeurt er wanneer je na het volgen van één van onze cursussen weer verder gaat met het gewone leven? Ben je doorgegaan met waar je mee bezig was? Ben je voor je gevoel uit een mallenmolen gestapt? Ben je gelokt naar een andere attractie? Word je heen en weer geslingerd tussen oud en nieuw? Of ben je werkelijk de gamechanger geworden die je voor ogen had?

Wij willen je graag uitnodigen in het netwerk van de Veerhuis School. Zodat jij op de hoogte blijft van de ontwikkelingen, en we jouw verhaal kunnen horen. We willen jou ook in de gelegenheid stellen om in verbinding te komen en te blijven met mensen die – net als jij – op weg zijn een bijdrage te leveren aan een nieuwe economie en samenleving.

Blijf scherp en blijf jezelf ontwikkelen.  

Beweging
Om met omvormings-energie te kunnen (blijven) werken, hebben mensen elkaar nodig. Het bouwen van een nieuwe wereld kan alleen maar in samenspel. Al is het alleen al om de krachten op te vangen waar het oude systeem je met haar typisch hoge tempo aan blootstelt. Het is fijn en belangrijk om te voelen bij welke club jij hoort. Zo houd je koers. Zo blijf je ook aangesloten bij, en afgestemd op de maatschappelijke beweging waar je een onderdeel van bent: de omvorming van de economie.

Heen en weer
We willen je een terugkerende leeromgeving bieden. Bedoeld voor iedereen die één van de door ons verzorgde cursussen heeft gedaan. Zodoende kun je in een rustig tempo heen en weer schommelen tussen je alledaagse praktijk en jouw reflectie daarop. Het terugkerende gevoel van bij een gemeenschap van omvormers, pioniers en visionairs te horen, kan je de kracht en de moed geven om je weg te blijven vervolgen. Met andere woorden, wij willen er voor elkaar zijn en blijven. We willen elkaar op de weg houden van de omvorming. Daar is veel voor nodig. Veel meer dan in een of meerdere cursussen bereikt kan worden.

Integratiedagen
We starten met het verzorgen van halfjaarlijkse integratiedagen waar alle praktijkverhalen en praktijkvragen bij elkaar mogen komen. Je bent welkom in een leergemeenschap van pioniers die met vergelijkbare of elkaar complementerende vragen in de samenleving bezig zijn. Doordat je dezelfde cursusachtergrond hebt en werkt met een gelijk denk- en handelingskader maakt dat de uitwisseling met elkaar van hoge kwaliteit.

Praktisch
Zaterdag 16 november en zaterdag 14 maart ben je welkom in het Veerhuis.
De dagen duren van 10 tot 17.00 uur. Damaris, Inge en Jac zullen je begeleiden.
Er is ruimte voor het werken in subgroepen met de verschillende begeleiders, afhankelijk van je vraag en behoefte.
– Prijs: € 95 exclusief BTW voor één bijeenkomst.
– Schrijf je je meteen in voor 2 bijeenkomsten, dan betaal je € 175 exclusief btw.

Indien je een factuur wilt ontvangen, stuur dan een mail naar henry@veerhuis.nl, dan maken we dat in orde.

Heb je nog vragen, mail of bel ons dan gerust.
We verheugen ons op deze integratiedagen!

Hartelijke groet,
Damaris, Inge en Jac

 

Betaalformulier

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
16 november 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€211.75
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
16 november 2019
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€211.75
Evenementen Categorie:
Evenementen Tags:
, ,

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641