Laden Evenementen

« Alle Evenementen

open startbijeenkomst van de cursus voor visionairs

5 november 2019 @ 13:30 - 16:30

- €60,50

Ben jij een visionair? En heb je of ben je voornemens een initiatief te starten om jouw visie ook daadwerkelijk op aarde neer te zetten? Dan ben je welkom op deze startbijeenkomst die ik speciaal voor jou organiseer.

Deze middag is een aanloop tot de cursus voor visionairs die graag hun visie in de wereld willen brengen. Uitwisseling met mede visionairs is daarbij noodzakelijk. Maar ook het aangereikt krijgen van tools over het hoe en wat van het opzetten van een organisatie in een nieuwe economie en samenleving op zo’n manier dat jouw initiatief gaat landen bij mensen die zich ook voor hetzelfde doel gaan inzetten. Ook is het bijna noodzakelijk te reflecteren op jouw specifieke rol als initiatiefnemer daarin. Deze is namelijk helemaal niet simpel. Je voelt je zo eigenaar van het idee, wanneer is het tijd vol dit eigenaarschap te nemen en wanneer is het goed je meer terug te trekken en hoe doe je dat dan? Dat vereist een mate van samenlevingskunst. En inzicht in deze processen en in hoe jij dat doet helpt daarbij. Deze cursus is dan ook echt voor jou als visionair en initiatiefnemer bedoelt.

Programma:
We starten met een inleiding op het thema dat je inzicht geeft in het proces van het hebben van een idee tot het verwezenlijken daarvan in een initiatief, onderneming. Ook komt daarbij direct het onderwerp van jouw rol als initiatiefnemer aan bod.

Als je vragen hebt over deze middag, de cursus en of het wat voor je is, mail me dan gerust.
Voor meer informatie over de cursus zie hier. Daar lees je ook meer over de inhoud van de cursus, het doel, wat je er zelf aan hebt en over de trainer.

Als je de cursus wilt gaan volgen geef je dan via de cursus op. Als je je via onderstaand formulier aanmeldt doe je dat alleen voor de open startbijeenkomst van de cursus.

Hartelijke groet,
Damaris

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€60,50
Evenementen Categorieën:
, ,

Organisator

Damaris Matthijsen

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
5 november 2019
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€60,50
Evenementen Categorieën:
, ,

Organisator

Damaris Matthijsen

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641