Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vuurceremonie met plantenmuziek

22 september 2019 @ 15:00 - 21:00

Op zondag 22 september vindt voor de 24ste keer onze driemaandelijkse vuurceremonie plaats. We staan stil bij het voorbije en het nieuwe seizoen. Deze keer met iets bijzonders in het programma: je wordt uitgenodigd om in contact te komen met planten.

Muziek van de Planten met piano en zang

Assapan en Zigola komen uit de Italiaanse community Damanhur en treden op na onze vuurceremonie. Ze brengen een concert ten gehore met een mix van planten-geluiden en mensen-muziek (klassiek en jazzy). Ze spelen samen met planten door middel van de Music of the Plants technologie . Dit is een technologie die de elektrische signalen van planten vertaalt in muzikale tonen. In Damanhur wordt sinds 40 jaar aandacht besteed aan, en onderzoek gedaan naar het contact tussen mensen en de natuur. Assapan en Zigola nemen je hierin mee met hun presentatie en laten jou als luisteraar drie verschillende soorten muziek ervaren: hoe planten muziek maken, hoe mensen muziek maken en hoe deze twee muzikale werelden samen komen. De rode draad is de emotie die ons verbindt.
Wil je zelf aan de slag met plantenmuziek? Daarvoor kun je terecht bij Annette Polman die ook aanwezig zal zijn. Zie ook Plug and Plant.

Programma

15.00 uur  inloop en welkom

16.00 uur  de inmiddels traditionele 24ste vuurceremonie; vuurmeester is Frank Heckman

17.30 uur  optreden van de Assapan en Zigola uit Damanhur, Italië.

18.30 uur  bijpraten, buffet (soep, broodjes en salade).

21.00 uur  nazitten met hapje en drankje.

Kosten

Deelname is van harte gratis. Voor het gebruik van de ruimte, de consumpties en de doorontwikkeling van het Veerhuis vragen we een vrijwillige bijdrage.

Locatie en aanmelding

De vuurceremonie wordt gehouden in het Veerhuis, Waalbandijk 8 te Varik. Parkeren aan de overkant van de dijk bij de grote Boom. Ook in de Kerkstraat is 75 mtr verderop een parkeerplaats

GRAAG (verplicht) aanmelden voor de vuurceremonie. Jouw naam bewaren we dan voor het eeuwige archief van deelnemers aan de ceremonie.

Event aanmelding Vuur Atelier

  • Leuk dat je komt; we hebben de koffie klaar staan.

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenementen Categorieën:
, , , ,

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
22 september 2019
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenementen Categorieën:
, , , ,

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik,4064 CBNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641