Laden Evenementen

« Alle evenementen

“When the trees called the rain”  

26 september 2021 @ 15:00 - 16:30

In deze groen getinte voorstelling neemt singer songwriter en groentroubadour Geertjan Aleven je mee naar zijn verleden én naar onze toekomst. Met een mix van indringende verhalen uit zijn leven afgewisseld met doorleefde composities biedt Geertjan humor en ontspanning, maar ook diepgang en visie. Het wordt aaneengesmeed tot een aantrekkelijk en soms ook ontroerend geheel. Het is een hartstochtelijk pleidooi, voor meer Natuur, en meer Hart.  Een authentieke kleinkunstvoorstelling!

Recensies

“Geertjan neemt je op unieke wijze mee in het veranderingsproces van homo economicus naar mens met liefde voor het leven. Verhalend, zingend met de gitaar, reflecterend. Van de Dow Jones van de aandelen naar de Dow Jones van de nog levende soorten.
Een muzikale reis naar de nieuwe planeet Aarde. Met een opgewekt hart reisden we na dit concert naar huis”.
Margaret Dalman en Ton van den Hanenberg

”Van begin tot het einde liet ik me, soms bijna ademloos, meevoeren in de innerlijke wereld van Geertjan Aleven. Langzaam voert hij de spanning op in zijn performance tot een voor mij ontroerende ontknoping. Zijn optreden bracht mij in mijn gevoelswereld en puurheid van het kind zijn. Zijn woorden en poëtische melodieën raakten aan de essentie, de absurditeit en, soms, de wreedheid van het bestaan. Ik ontkwam niet aan een diep verlangen naar ‘ puur natuur’  en dat maakte het geheel zo betoverend voor mij.”
Elisee Saris

“Een concertverhaal over mens, cultuur en natuur. In een persoonlijk verhaal, afgewisseld met prachtige songs, neemt hij je op ludieke wijze mee op reis om de dynamiek tussen mens, cultuur en natuur te ervaren, zodat je erna anders over de wereld denkt, ernaar kijkt en hopelijk ook handelt 🧡. Voor iedereen die duurzaamheid, de SDG’s (Sustainable Development Goals), een brede welvaart en een gezonde samenleving wil internaliseren in zichzelf en haar/zijn organisatie of leefomgeving.”
Marjolein Hins

Praktische info

Zondag 26 september, aanvang 15 uur. Fijn als je er iets voor aanvang bent, ca 14.45 uur.  Duur 1,5 uur.

Prijs: it’s pay as you like. Hiervoor zal er een pot staan bij de voorstelling.

Reserveer je plekje met  met een aanmelding hieronder.

Meer info: www.geertjanalevenmusic.com.

Aanmelden When the trees called the rain

Gegevens

Datum:
26 september 2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641

Gegevens

Datum:
26 september 2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenementen Categorie:

Organisator

Henry Mentink

Locatie

Veerhuis
Waalbandijk 8
Varik, 4064 CB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0344-605641