Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenementen Views Navigation

List of Evenementen

Ontwikkelingssamenwerking met Gaming

11 december 2018 @ 14:00 - 17:00

Hoe je met weinig geld toch veel bereiken met ontwikkelingshulp? Hoe je dan ook nog tegelijk degradatie van natuur  tegen gaan en zelfs herstellen. Het kan met een game. Je bent uitgenodigd op de lezing van Wim Immerzeel.

Gratis Cursusdag: Van vóór Christus tot na Crowdfunding

13 december 2018 @ 11:00 - 16:00

Wil je je oriënteren op de cursus Van vóór Christus tot na Crowdfunding die in januari start? Of gewoon eens kennismaken met Jac Hielema en zijn manier van werken? Kom dan naar de gratis cursusdag.

Kerstdiner met een inspirerend kerstverhaal

18 december 2018 @ 18:30 - 21:30

Dit jaar viert het Social Venture Netwerk (SVN) hun jaarlijkse kerstdiner in het Veerhuis in een  inspirerende en sfeervolle setting. We nodigen je graag uit (ook niet SVN leden) om te komen genieten van heerlijk vegetarisch eten, een glas wijn, een laaiend kampvuur met prachtig uitzicht over de Waal, plus een inspirerend verhaal van SVN lid Wim van Dijk en zijn vrouw Leida, met als titel: "Van voornemen naar ondernemen: het levensverhaal van Wim en Leida". Dit bijzondere paar gaat ons vertellen over hoe…

Vuur atelier met masterclass alternatieve munt Uniteds

21 december 2018 @ 15:00 - 21:00

Op vrijdag 21 december vindt voor de 21ste keer ons driemaandelijkse Vuur Atelier plaats. Even weer stil staan bij het nieuwe seizoen dat aankomt. We danken de herfst en spreken wensen uit voor het komende seizoen.Je bent van harte uitgenodigd. thema: Waarvoor was geld eigenlijk bedoeld?Geld was bedoeld om te kunnen meten (wat is de waarde) en het ruilen van goederen te stimuleren. Precies die twee functies hebben de Uniteds van Heidi Leenaarts (31ste op de top 100 Trouw). Dit wordt een stimulans voor de economie van de toekomst.

“Koop” je eigen Hemel op Aarde?

23 december 2018 @ 11:00 - 13:00

Wie bouwt de hemel op aarde? En hoe? Hoe ziet die hemel op aarde er überhaupt uit? Hoe creëren we economische- en andere waarden? Welke rol speelt geld in dit proces? Jac Hielema geeft een interactieve inleiding (inclusief oefeningen) die over kan gaan in een gesprek waarbij de deelnemers inclusief hijzelf, wat hij noemt, ontwikkelingswaarden creëren.

Een mooie ontdekkingstocht die met 65 begint

28 december 2018 @ 13:30 - 17:00

Wim en Leida van Dijk gaat ons vertellen over hoe ze hun leven totaal hebben omgegooid en als moderne nomaden in een mobile tiny house wonen. Hoe zijn ze daar gekomen? Hoe werkt dat in hun relatie en hoe in het dagelijks leven?

De hoorverdovende stilte aan de Waal; heerlijk.

3 januari 2019 @ 14:00 - 16:00

We worden vaker geraakt door de stilte dan door woorden. Je kunt dat beleven in een stilte wandeling. Hoe heerlijk zou dat zijn dat het gekwebbel in je hoofd plaats maakt voor het genot van de stilte. Een moment van leegmaken en ervaren in de eerste week van het nieuwe jaar. De wandeling is ongeveer 5 kilometer. We beginnen met een korte toelichting op de stilte wandeling en sluiten af met eventueel delen van de ervaringen onder het genot van…

Hoe maken we een economie betekenisvol?

9 januari 2019 @ 19:30 - 22:30

Wat is het hoger doel van mijn werk? Hoe geeft dat uiting aan wie ik in wezen ben? En hoe vertel ik dat aan anderen? Steeds meer bedrijven en zelfstandigen stellen zich deze aloude zingevingsvragen. Maar hoe kom je tot het antwoord voor een betekenisvolle economie?

+ Exporteer Evenementen