Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenementen Views Navigation

List of Evenementen

Vuurceremonie met plantenmuziek

22 september 2019 @ 15:00 - 21:00

Op zondag 22 september vindt voor de 24ste keer onze driemaandelijkse vuurceremonie plaats. We staan stil bij het voorbije en het nieuwe seizoen. Deze keer met iets bijzonders in het programma: je wordt uitgenodigd om in contact te komen met planten.

Open start DeelGenootschap cursus herfst 2019

3 oktober 2019 @ 13:00 - 16:00

Kom kennismaken met de cursus DeelGenootschap! Voor iedereen die het handboek gelezen heeft, overweegt zelf een DeelGenootschap vorm te geven en samen meer wil leren over het hoe, wat en waarom ervan.

Commons een basis voor de nieuwe economie

15 oktober 2019 @ 19:30 - 21:30

Hoe de Aarde ooit begon als een common en we nu de weg zijn kwijtgeraakt. Over hoe er nieuwe kansen liggen om de kracht van de commons weer in te zetten. We gaan op deze avond niet alleen het verhaal van Lisinka Ulatowska horen maar ook met elkaar aan de slag om een ingebrachte case uit te werken. Lisinka is internationaal goed in gevoerd in de commons wereld en is kind aan huis bij de VN. De case die we…

open startbijeenkomst van de cursus voor visionairs

5 november 2019 @ 13:30 - 16:30

Ben jij een visionair met een initiatief klaar voor meer inzichten daarover? Je bent welkom in een kring initiatiefnemers meer te leren over jouw specifieke rol en hoe je je organisatie zo neerzet dat het groter wordt dan jijzelf.

Integratiedag(en) Veerhuis School

16 november 2019 @ 09:30 - 17:00

Voor (ex) deelnemers van een van de Veerhuis cursussen nu de gelegenheid mee te doen met 2 integratiedagen. Blijf daarmee aangehaakt bij de beweging van omvormers en fris je inzichten op, verbindt met andere omvormers en blijf in flow.

Perspectieven vanuit de natuur voor de nieuwe economie

29 november 2019 @ 19:30 - 21:30

Op deze avond nemen we kijkje in een parallelle wereld waarin de ‘economie’ al bestaat. Bowine Wijffels geeft  inzicht in de patronen en principes die de natuur tot een goed, circulair en inspirerend voorbeeld maakt voor onze economie en Henry Mentink deelt zijn ervaringen in het concreet vormgeven van die nieuwe economie.

+ Exporteer Evenementen