Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenementen weergaven navigatie

List of Evenementen

De Aarde het hof maken

22 september 2021 @ 14:00 - 20:00

Hoe maak je de Aarde het hof? Zien we alleen maar het genot dat wij van de Aarde hebben?  Het hof maken doe je als je haar het beste gunt. Dat zij volledig tot haar recht kan komen. In het kader van het 'vrijmaken van de Aarde' door het Veerhuis, biedt verhalenverteller en kunstenaar Leonie van der Plas op woensdag 22 september een ontdekking aan. We gaan naar buiten! En verkennen daar één van de mooie manieren om onze relatie…

Economy Transformers

Start Basisopleiding Samenlevenskunst

24 september 2021

Toe aan een nieuwe economie en samenleving? Voel je ook een diep verlangen naar een mens- en Aarde-waardige samenleving? Met een cultuur waarin alle mensen zonder uitzondering zichzelf kunnen zijn? En een economie waarin de gezamenlijk geproduceerde koek eerlijk wordt verdeeld? “Een onbereikbaar ideaal?”, vraag je je misschien af. Of een reële mogelijkheid waaraan iedereen, ongeacht oorsprong, levensovertuiging, sekse, geaardheid of huidskleur, direct mee aan de slag kan? Kom en ontdek het tijdens de Opleiding Samenlevenskunst. tijden: van 10.00 uur tot…

“When the trees called the rain”  

26 september 2021 @ 15:00 - 16:30

In deze groen getinte voorstelling neemt singer songwriter en groentroubadour Geertjan Aleven je mee naar zijn verleden én naar onze toekomst. Het is een hartstochtelijk pleidooi, voor meer Natuur, en meer Hart.  Een authentieke kleinkunstvoorstelling!

Henry Mentink Veerhuis Varik

Een kopje koffie met Henry

29 september 2021 @ 11:00 - 13:00

Veel mensen willen graag met Henry in gesprek. Als initiatiefnemer van het Veerhuis en oprichter van de het eerste deelautobedrijf in NL (MyWheels) en de eerste professionele wereldwinkel zijn er vele mooie verhalen te vertellen.

I Tjing creëert balans

8 oktober 2021 @ 19:30 - 21:30

Het is met het huidige, derde decennium net als met het opkomend water: in het derde uur van de vloed zet de beweging eerst recht door. De signatuur van de 21ste eeuw wordt steeds zichtbaarder: Extremen! Extreme hitte en droogte, maar ook extreme regen en wateroverlast. I-Tjing creëert balans in het geheel.

+ Exporteer Evenementen