Je hebt een droom, je wilt je hart volgen  . . . maar hoe zit het met geld. Het grote dilemma van deze tijd. Je wilt het liefst je baan opzeggen om er helemaal voor te gaan, maar hoe voorzie ik dan in mijn onderhoud? Of hoe krijg je geld voor hetgeen je de wereld in wilt brengen als de bank niet wil investeren? Wie herkent dit?

Henry en Sandra hebben hierin hun weg gevonden en dit onlangs voor het eerst in een gezamenlijke workshop gedeeld. Een groot succes; met aha ervaringen voor een aantal. Dit smaakt naar meer.

Wil je van de gebundelde ervaring van Sandra en Henry leren, inspiratie opdoen en op een diepere laag contact maken met dit thema? Kom dan naar deze workshop. Een nieuwe beleving op geld zal je ontvouwd worden.

Wat leer en ervaar je:
– dat geld een onderdeel van je algehele flow is
– wat de relatie tussen geld en liefde is
– hoe jouw bewustzijn geld kan creëren
– hoe overtuigingen in de weg kunnen zitten
– dat jouw droom leidend is
– hoe ontvangen deel uitmaakt van de stroom
– dat overvloed een natuurlijk principe is
– wat er vanuit de bron omhoog komt

Deze workshop is voor mensen die hun hart willen volgen waarbij geld nog in de weg zit. Onderdeel van de workshop is hoe een visualisatie van 1 minuut je geluk brengt. Da’s handig; dan hebben we daar al geen geld meer voor nodig.

Locatie: Veerhuis te Varik

datum: 15 febr. 2018

Prijs: € 25,-

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden; onderaan deze pagina

Sandra Boer is een pionier in ‘mensenwerk’ en werkt als transitiecoach 
(www.nieuwewereld.nu). Ze nam al regelmatig leiders mee op reis waarin intuïtie, het innerlijk weten, leidend is en je regelmatig in de velden van ‘niet weten’ durft te verblijven. Zij geeft onder andere training met als thema “De magie van geld” in co-creatie met het MagischPerspectief. Om haar eigen nieuwe wereld te ontdekken: te laten ontstaan wie ze van nature is en waar de stroom van het leven haar brengt (ook met geld) leeft ze vanuit een camper.