Pilgrimage in a Day

Zeven jaar geleden zou ik een vriend wegbrengen naar Zuid-Frankrijk om zijn Camino naar Santiago de Compostela te gaan lopen. Op zijn vraag wat doe jij morgen gaf ik als antwoord: “vind je het goed als ik een dag meeloop?”

Zes weken en 1.400 kilometer later zat ik op een rots in Fisterra op het uiterst westelijke puntje van Spanje uit te kijken over de zee in het oneindige waar de zon onderging:

“I walked home within myself”

Ik was naar mijn eigen Zero-Point gelopen en heb de geleerde lessen en inzichten in mijzelf opgeslagen. Deze bijzondere weldadige ervaring wil ik verder brengen.

“Be Yourself & Be the Change You wish to See in the World”

Het bewust wandelen in de natuur en misschien zelfs wel een duik in de rivier kan je veel brengen. Heb je een vraagstuk, een wens, iets waar je je toe will behouden of wil je gewoon lekker in de natuur zijn en wandelen? Ga naar buiten, hoor de stilte, ervaar de rijkdom van de Aarde en herken in jezelf wat dit brengt.

Misschien wandel jij ook wel bij jezelf naar binnen en ontdek je nieuwe mogelijkheden en inzichten die je vervolgens kunt toepassen in je dagelijks leven vanaf dat moment.

Niet iedereen kan zomaar 6 weken gaan wandelen en daarom heb ik de “Pilgrimage in a Day” ontwikkeld. Alle elementen van de wandeling naar Santiago en zelfs Fisterra zijn hierin opgenomen.

Het Veerhuis is als “herberg MedeVaartOord” het centrale punt van deze Pilgrimage in a Day. Deze plek is nu mijn Zero-Point, de plek waar ik creëer, woon en werk. Een plek gelegen aan de rivier en de prachtige natuur van de Uiterwaarden. Een plek waar de zorg voor jezelf, de ander en de Aarde centraal staat.

 

“Go Within & Re-Connect

to Yourself, Your Relations, the Earth”

 

Wanneer je het fijn vindt om begeleid te worden in je voorbereiding of gewoon vragen hebt, kun je natuurlijk contact met mij opnemen.

 

Frans-Willem Deliën
VeerhuisGenoot & Pelgrim

 

Vroeg in de ochtend kun je soms deze ochtend zongloed zien

 

 

  • Interessant blog? En wil je meer?

    Schrijf je dan in en ontvang elke maand inspirerende blogs, nieuwe ideeën en de agenda van het Veerhuis.
  • eenvoudig opzeggen  |  1 email / maand  |  je privacy is goed geregeld

  • Hidden
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *