vrij gelijk samen als basis voor je organisatie

Vrij gelijk samen zijn gezonde organiserende principes voor je organisatie die – mits goed toegepast en in balans – een belangrijk fundament leggen voor de inrichting van je sociale en circulaire organisatie of initiatief. Een duurzame en vitale organisatie doorziet deze drie begrippen en past ze op eigen-wijze toe. Een fundament dat je in deze tijd een koplopersplek garandeert:)

DeelGenootschap

Al even op zoek naar een rechtsvorm voor jouw organisatie die past bij jullie intenties? En kom je ook tot de conclusie dat die er eigenlijk niet is? Dan is er nu het DeelGenootschap. Een organisatie structuur waarin je samen als mens gelijk bent en als individu vrij. Ja het kan echt.. lees maar

Boek een spreker | keynote

Heb je een event waarbij een nieuwe economie en samenleving centraal staat? Zoek je een deskundige, inspirerende en leuke key-note?Boek dan hier 1 van onze sprekers.

Zes sleutels nieuwe economie

Wil jij jouw bedrijfsresultaten verankeren in de nieuwe economie en vraag jij je af welke organisatie je daarvoor moet inrichten? De zes sleutels voor transitie helpen je om vanuit het geheel te denken en grip te krijgen op waar de verandering in essentie over gaat.