vraagstukken circulaire economie

Radicale Ketenvernieuwing

Problemen van de 21e eeuw de baas? Radikale ketelvernieuwing laat een aantal radicale denkrichtingen zien die mogelijk zijn om op een meer fundamenteel niveau bij te dragen aan de transitie naar een mens en aardewaardige samenleving. Download voor meer inspiratie het resultaat van een multi-stakeholder middag georganiseerd door Economy Transformers en het Groene Brein

DeelGenootschap handboek

Loop jij tegen de grenzen op van de bestaande juridische structren? Zoek jij een organistaievorm waarin je werkelijk vanuit liefde en vertrouwen kan samenwerken? Dan wordt je blij van het DeelGenootschap, een nieuwe organisatievorm met haar wortels in de nieuwe economie. Dit handboek geeft je alle tools om er direct mee aan de slag te gaan.

DeelGenootschap checklist

Zoek jij naar manieren om vanuit liefde en vertrouwen te organiseren? Dat kan met het DeelGenootschap. Professioneel en verankerd in de nieuwe economie; de nieuwe zakelijkheid. Ben jij er klaar voor? Doe de check.

quickscan nieuwe economie

nieuwe economie quickscan

Heb je ideeen over een nieuwe economie of wil jij voor jouw organisatie wel eens weten waar jullie nu staan? Of loop je ergens in vast en vraag je je af wat je over het hoofd ziet? Doe dan nu de quickscan, wie weet krijg je al een eerste inzicht over wat in jouw bedrijf nog meer aandacht mag krijgen.

uno box ondernemingsplan nieuwe economie

Handleiding Uno-box Bronplan

Met het bronplan leg je een goede basis en mooi startpunt voor je sociaal initiatief of circulaire organisatie. Met de handleiding van het bronplan heb je alle tools in handen om je bronplan te gaan maken.