Op bezoek in het Veerhuis

kop koffie | vergaderen | reserverenHet Veerhuis is open op verzoek – bel ons even.
Waalbandijk 8 | 4064 CB Varik | Tel 0344-605640

In de wintermaanden is het open blijven voor passanten, hoe graag we het ook willen, lastig. We zijn dus in die periode alleen open voor groepen/organisaties die een ruimte reserveren. Ook als je als klein groepje bijvoorbeeld het Maarten van Rossumpad loopt en even koffie wilt drinken. Neem dan van tevoren contact met ons op via deze link. Ook als je specifiek over de activiteiten van het Veerhuis iets wilt weten hebben we de koffie klaar staan.

Veerhuis Aanlegplaets

Met wijds WaaluitzichtBij ons kun je ‘aanleggen’, voor korte of langere tijd. Als voorbijganger in de zomer voor een kopje koffie met huisgemaakte taart, als wandelaar, fietser voor een relaxte break, als overnachter voor een verblijf in ontspannen sfeer, als spreker, muzikant, kunstenaar, trainer,
nieuw-doener, als vrijwilliger.
We ontvangen jou graag!
Het Veerhuis heeft een lunchcafé, b&b, training- en workshopruimtes.
De serre en de Waalkamer zijn voor diverse doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld ook voor een verjaardag of een jubileum.
Het Veerhuis is een unieke locatie met voor de deur de uiterwaarden van de Waal die uitnodigen tot wandelen, struinen, mijmeren, schilderen, schrijven en gewoon zíjn.
Heb je interesse om een ruimte te gebruiken, ben je nieuwsgierig en wil je zien wat en hoe we doen in het Veerhuis?
Je bent van welkom!
Hartegroet, Henry

voor meer informatie over huren:
henry@veerhuis.nl

Village trade center

lokale nieuwe economieIn het Veerhuis is het Village Trade Center (VTC) gevestigd. Het VTC is een winkeltje met oa sieraden, boeken, kaarten, kado-artikelen die mensen uit de omgeving verkopen in het Veerhuis. Zo stimuleren en ontwikkelen we een lokale economie. Het VTC is één van de initiatieven van Henry Mentink ‘op weg naar een nieuwe economie en samenleving’.


OP DE HOOGTE BLIJVEN?

  • Ben jij vernieuwer en ook op weg naar een nieuwe economie en samenleving? Dan nodigen wij je uit in ons Veerhuis netwerk. Schrijf je in en ontvang elke maand (net zoals meer dan 10.000 andere vernieuwers) handvatten, nieuwe ideeën en de agenda van het Veerhuis.
  • eenvoudig opzeggen  |  1 email / maand  |  je privacy is goed geregeld

Veerhuis

Doe- en kennishuis voor een nieuwe economie en samenleving