De Aarde is Werelderfgoed: Just dream it!

We kunnen er allemaal aan bijdragen om de Aarde zo goed mogelijk aan toekomstige generaties door te geven.
Als jij een droom hebt en je wilt dat die droom tot leven komt voor het welzijn van de Aarde en voor het welzijn van ons allen…..dien je droom dan in en hij reist mee met de Krui-tocht naar Unesco in Parijs, samen met andere dromen die wij verzamelen.
Onderweg zullen deze dromen elkaar versterken. En wij zetten ons, met jullie, in om ze te realiseren.

Van 22 april tot 5 juni 2024, zullen Henry Mentink en andere pelgrims, lopen vanaf het Veerhuis, Varik naar Parijs, met een kruiwagen vol aarde……en dromen.

Tijdens de 45 dagen die de Krui-tocht duurt, zullen onderweg ‘al gerealiseerde dromen’ bezocht worden. Initiatieven die laten zien wat hoederschap voor de Aarde kan zijn.
Alle dromen die wij meenemen, zullen gepresenteerd worden aan Unesco, de Europese Commissie en aan internationale media.
.

Doe mee en steun de Krui-tocht 2024

De Aarde is Werelderfgoed. De handel in grond en grondstoffen maakt dat geldbelangen voor gaan op een gezonde Aarde. Wij willen met de Krui-tocht van 2024 biodiversiteit, een klimaat in balans en gezond voedsel een stem geven. We noemen dat Hoederschap in liefde voor de Aarde. Als je goed luistert naar Moeder Aarde dan wil zij haar stem laten klinken om het aan volgende generaties goed door te geven.

Manon Ossevoort; droom expert en fan van de Krui-tocht.

Manon weet wat dromen realiseren is. Zij reed gedurende enkele jaren met een trekker helemaal naar de Zuidpool. Ze schrijft in haar boek: “ . . . Als dit mogelijk is . . . als een meisje op een tractor naar het einde van de wereld kan rijden . . . dan is toch alles wat wij mensen onszelf opleggen mogelijk? Het leven is een avontuur en de wereld is zo mooi dat zij onze liefdevolle aandacht verdient. Geen enkele droom is onmogelijk. Soms moet je het gewoon doen! “

Henry in gesprek met Manon over groots dromen.

Droom mee voor de Aarde!

Met dromen laten we het traditionele denken achter ons en wakkeren we onze creatieve geest aan voor biodiversiteit, een klimaat in balans en gezond voedsel. Heb je een mooie, grootse droom voor je tuin, je wijk of desnoods voor heel het land; koester ze en stuur hem op.

Steun de Krui-tocht met jouw droom en € 22,- voor reiskosten en opname in het 1001-dromenboek, dat we aanbieden aan de UNESCO. OOK een droom die je al aan het uitvoeren/voorleven bent. Stuur hem op. Die komt dan ook in het boek. Het stimuleert anderen weer en het is gelijk promo voor jouw initiatief.

Een aantal mensen hebben al aangegeven dat ze meer €€ willen bijdragen. Dat kan op deze pagina. Dank bij voorbaat.

Je ontvangt na het indienen een bevestigingsmail met daarin 22 tips over het realiseren van jouw droom voor de Aarde. Wil je ook een tekening insturen? In de bevestigings mail vertellen we waar je die heen kunt sturen.

Vul hieronder jouw droom voor de Aarde in.