Laden Evenementen

« Alle evenementen

Dette’s voorstelling Geld en Genoeg

5 maart 2023 @ 13:30 - 15:30

- €20

Laat je door Dette Glashouwer verrassen met haar speelse en loepzuivere verkenning in de wereld van het geld. In een middag krijg je de kennis van tientallen boeken en Dette’s ervaringen voorgeschoteld in een wervelende voorstelling.

De voorstelling

In ‘Geld en Genoeg’ vertelt Dette Glashouwer losjes maar precies over de geschiedenis en de betekenisvan geld. Je denkt misschien: ‘Het gaat elke dag door mijn hand dus ik weet er alles van!’. Geloof het, Dette zet je aan het denken! Met de vragen ‘Wat is geld’ en ‘Kan het ook anders’ reisde ze de wereld over. Ze trok van Istanbul tot Stavanger, van verschillende Amerikaanse universiteiten tot de sloppenwijken in Kenia. En nu deelt ze haar ervaringen met ons!

Over Dette Glashouwer

Al meer dan 30 jaar maakt Dette spraakmakende voorstellingen. Eerst in het drietal Suver Nuver en daarna solo of samen over onder andere de werking van ons geldsysteem, over vrede en bewustzijn en over de veiligheid van sterven. Voor Geld voor Beginners won ze de Mus voor de beste Paradevoorstelling. Daarna volgden MoneyMoneyMoney (2012)Dette goes to Africa (2013) en To Sardinia with Love (2014). Op veler verzoek pakt ze dit thema nu weer op. Ze liet zich inspireren door nieuwe visies op geld, schuld, armoede versus rijkdom en banksystemen. Ze speelde in theaters, huiskamers, bij reguliere banken en Timebanks en werd betaald met gewoon geld, complementair geld of via ruilhandel.

 

Lokatie: Veerhuis Waalbandijk 8 te Varik

Tijd: Inloop 13.30 en start om 14.00 uur. De voorstelling is drie kwartier met gelegenheid tot napraten.

Kosten: € 20,- (incl koffie/thee en koekje. Drankjes na afloop bij de bar afrekenen

Aanmelden

Betaalformulier Dette met keuze (1)

  • Na betaling (ideal) ontvang een bevestiging
  • Je betaling gaat veilig en vertrouwd via ideal of bancontact
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Gegevens

Datum:
5 maart 2023
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
€20

Gegevens

Datum:
5 maart 2023
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
€20