Laden Evenementen

« Alle evenementen

Lang Leve de Dood

1 november 2023 @ 10:00 - 20:42

Lang Leve de Dood

Lieve jij,

Jij, ik, wij zijn geboren; wat een geschenk! Hoe geef ik iedere dag invulling aan de tijd die mij is gegeven? Wat doe ik wel, wat doe ik niet? Wanneer zeg ik JA en wanneer doe ik dingen niet. Hoe bepaal ik mijn keuzes?

Op 1 november ben je uitgenodigd om je te verhouden tot de wetenschap dat ook jouw leven op Aarde zal eindigen. Dat besef kan ons ondersteunen om iedere dag en ieder moment dankbaar te zijn voor Leven. Wij willen jullie op deze dag graag een ‘proeverij van Leven en Dood’ voorschotelen.

Ieder moment leef je en leer je de les van hetgeen zich aandient. Tijdens je leven zul je meerdere momenten als het ware sterven en weer herrijzen vanuit je eigen ervaringen. Je kunt de geleerde les meedragen en bewust een stap in een andere richting nemen. Hoe mooi is het om als een Phoenix door het leven te gaan…

Wat ga je deze dag doen en ervaren: Je wordt meegenomen in onze verhalen van doorleefde kennis en ervaringen over Leven en Dood.

Richard van Roessel, staat als uitvaartbegeleider dagelijks heel bewust in contact met de Dood en weet als geen ander te inspireren om al tijdens je Leven je te verhouden tot het moment dat je het Leven loslaat en overgaat, terug naar de Bron waar je vandaan komt. ·

Dénise van der Linden, rouwvrouw en labyrintwerker . Is ervaringsdeskundige wat betreft de Phoenix en het steeds weer herrijzen uit eigen as. Deze ervaringen deelt zij middels het Labyrint dat je deze dag ook zelf zult lopen. Het labyrint staat symbool voor dood en wedergeboorte en is daarmee een krachtige tool om in te zetten tijdens transformatie processen.

Frans-Willem Delien, begeleidt mensen en organisaties door transformatieprocessen, door hen te ondersteunen om hun eigen plek in te nemen en hun eigen pad te creëren. Hij is persoonlijk verschillende momenten dicht bij de Dood geweest. Hij heeft de Pilgrimage in a Day ontwikkeld samen met Marinus Behrens, een route die je de gelegenheid biedt om via de Uiterwaarden naar je Innerwaarden te lopen. Eenieder zal deze dag het tweede deel lopen van deze Pelgrimage naar Fisterra, het einde van je leven op Aarde.

Het programma:

· Aankomst 1 november vanaf 9.30 uur

· Start Programma 10.00 uur

· Dénise – Frans-Willem – Richard delen ter inspiratie hun verhaal

· Je gaat met andere deelnemers aan de slag om jouw vraag helder te formuleren

· Begin van de middag loopt eenieder naar Fisterra; het einde van je bestaan op Aarde

· Voor zonsondergang zul je hier via het Labyrint jezelf verhouden tot Leven & Dood

· Om ongeveer 17.00 uur zien we met elkaar de zon ondergaan

· Daarna lopen we als groep terug naar het Veerhuis

· Wij genieten in het Veerhuis ons eerste avondmaal samen

· Wij delen ervaringen en verhalen

· Einde programma 20.42 uur

Locatie en vergoeding:

De bijeenkomst vindt plaats in Herberg Medevaartoord het Veerhuis in Varik (Waalbandijk 8). De wandeling naar het einde van de Aarde Fisterra zal plaatsvinden in de prachtige Uiterwaarden en is het 2e onderdeel van de Pilgrimage in a Day.

De vergoeding voor deze dag inclusief al het eten en drinken is 222 euro inclusief btw. Aanvullend hierop ontvang je vooraf het boekje Leren Sterven van Flaco Tarassaco dat je als voorbereiding kunt lezen.

Aanmelden

Wanneer je deelneemt kun je dit doorgeven via

Lang leve de dood

Wij, Dénise – Frans-Willem – Richard zien uit naar jouw komst.
Wij zullen je begeleiden op jouw ‘Journey Beyond. Wij maken deze reis met maximaal 15 mensen.

Van harte welkom

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
10:00 - 20:42

Gegevens

Datum:
1 november 2023
Tijd:
10:00 - 20:42