Laden Evenementen

« Alle evenementen

Maak de Aarde het hof

7 oktober 2023 @ 10:00 - 15:00

In mijn dromen loop ik in het hof van de natuur en breng een ode aan de pracht en praal van een winterse frisheid. Met elke stap geniet ik van het magische spektakel van het zonlicht door de bomen. Zo mooi! Ik wil het iedereen laten zien, voelen en ruiken. Bossen wisselen af met lege akkers die wachten op het volgende seizoen van overvloedige oogst.

Hier bij het Veerhuis in Varik zetten we ons in het hof van die mooie Aarde te ontwaken, die nieuwsgierigheid, dat gevoel van verbondenheid, die diepgang in het leven en de wereld. We delen een diepgeworteld besef dat alles een samenhangend geheel is. Creatief schrijven wij ieder ons eigen verhaal in verbinding met onszelf, de ander en de Aarde.

We noemen het Hoederschap. We hebben met elkaar te zorgen voor de Aarde, zoals we ook voor onszelf en elkaar zorgen. En tegelijk dolen we rond, hoe dan. Een Labyrint helpt je eigen hof te vinden. Het hof van je eigen ziel en het hof van moeder Aarde.

Dat is precies wat deze workshop biedt. Ervaar en vindt een nieuwe weg in jezelf die je helpt steviger te staan op de mooie Aarde.

Voor meer achtergrond informatie klik HIER

Meld je aan bij Denise via info@centrumthuis.nl of 06-42611664

Op datum: 7 oktober 2023 van 10-15 uur

Kosten € 67, incl materiaal, koffie/thee (eigen lunchpakketje meenemen)

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 15:00

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 15:00